گزارش برگزاری همایش «کارآفرینی و اشتغال در منطقه شهریار و حومه»

هم‌زمان با سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و نیز به منظور بررسی ظرفیت های جدید برای کارآفرینی و اشتغال در منطقه شهریار و حومه، موسسه خصوصی ایده بنیان راشا همایشی تحت عنوان «کارآفرینی و اشتغال در منطقه شهریار و حومه» در روز چهارشنبه ۱۹ مهرماه سال جاری در فرهنگسرای امام علی (ع) شهر اندیشه برگزار نمود. در این همایش که با حضور جمع قابل توجهی از مسئولین منطقه، جوانان و کارآفرینان ناحیه جنوب غرب استان تهران، برگزار گردید، مباحث مختلفی در موضوع کارآفرینی و اشتغال مطرح و بررسی گردید.

     بررسی ظرفیت‌های جدید اشتغال در منطقه، شبکه های راهبردی کارآفرینی، مشاغل خانگی، مشاغل دانش بنیان، نحوه تامین مالی کارآفرینان و چارچوب بندی ساده اما علمی یک کسب و کار برای مدیریت آن از محورهای کلی همایش بود و سخنرانان همایش تلاش کردند اطلاعات بروزی را حول این موضوعات در اختیار شرکت کنندگان قرار دهند.

     سخنرانانی همچون دکتر داود فدایی، مهندس محمود محمدی از کارآفرینان و کارشناسان باسابقه و شناخته شده حوزه کسب‌وکار، کارآفرینان باسابقه‌ای چون مهندس فلاح از مدیران شرکت پویا پروتئین و کارآفرینان جوانی چون سرکارخانم قهرمانی از بانوان جوان کارآفرین منطقه، در خصوص نحوه شکل گیری و موفقیت کسب و کار خود برای حاضران صحبت کردند.

     علیرضا پوحسنی، نماینده موسسه ایده بنیان راشا در سخنرانی خود، اتحاد سه عنصر دانشگاهیان به عنوان فناوران جامعه امروز، صنعت و مراکز فرهنگی را از عوامل پیشرفت و بالندگی یک جامعه دانست. چه امروز شرکت های دانش‌بنیانی که از دل دانشگاه‌ها و مراکز علمی برمی‌آیند تکنولوژی های نو را تولید می‌کنند، صنعت راه ورود این تکنولوژی‌ها به درون جامعه را می‌داند و مراکز فرهنگی و دانشگاه‌ها دست در دست هم می توانند فرهنگ استفاده از تکنولوژی‌های جدید را در جامعه ایجاد کنند.

     وی اهداف دیگری از برگزاری همایش را یافتن انگیزه و ایده های نو برای کسب‌وکار و نیز برقراری ارتباط بین افراد مختلف و تشکیل شبکه‌ای از کارآفرینان به منظور تلاش برای گشودن گره‌های پیش روی اشتغال دانست.

پروفسور داود فدایی از اساتید برجسته دانشگاه امیرکبیر و از سخنرانان این همایش، ضمن برشمردن نقش مراکز نوآوری در کسب‌وکارهای کوچک و اشاره به از بین رفتن بیش از پنج میلیون شغل، در خصوص چگونگی تولید ثروت در کسب وکارهای کوچک، مطالبی را ارائه نمودند. وی از دانشگاه‌ها خواست تا مدیران کاربلد تربیت کنند و به دنبال ایده‌های نوآورانه برای ایجاد مشاغل جدید یعنی کارهایی که نزد مردم پسندیده باشد و آن‌ها حاضر باشند برای آن هزینه کنند، باشند.

     ایشان زمان لازم برای دریافت مجوز به منظور تاسیس یک کارخانه را بین سه تا پنج سال دانستند و این زمان را باعث هدر رفت منابع و بازار برشمردند. توصیه ایشان تشکیل شبکه‌ای از شرکت‌های کوچک که در کنار هم بتوانند یک محصول اصلی را تولید کنند به جای رفتن به سمت تاسیس کارخانه بود. با توجه به حمایت‌های مختلف دولت از برنامه مشاغل خانگی که هر ساله مورد توجه ویژه نیز قرار می‌گیرد، از کارآفرینان خواست تا به جای رفتن به سمت تاسیس مراکز بزرگ اشتغال، آن‌ها را به اجزای کوچکتر و حتی در قالب مشاغل خانگی خرد کنند تا به این ترتیب با سرعت بیشتری از هدر رفت منابع جلوگیری شده و ضمناً در سطح وسیعتری کارآفرینی را انجام دهند.

     وی مهارت‌هایی که امروز به تحصیل کنندگان آموخته می شود، را مناسب بازار کار فعلی و آینده ندانست و عوامل مختلفی چون تکنیک و توانایی حل مشکلات پیچیده، تفکر انتقادی، خلاقیت، هماهنگی با دیگران، هوش احساسی، قضاوت و تصمیم‌گیری، خدمات‌رسانی، توانایی مذاکره موثر و انعطاف‌پذیری شناختی را از لازمه های فضای کسب‌وکار امروز برای موفقیت دانست. ایشان همچنین ارائه خدمات از طریق تکنولوژی‌های جدید را از موفق ترین اشکال موفقیت‌های شغلی در دنیای امروز دانست.

     در ادامه این همایش مهندس فلاح از بنیان‌گذاران شرکت پویا پروتئین در خصوص نحوه شکل‌گیری، پیشرفت و موفقیت پویا پروتئین توضیحاتی ارائه نمود و عواملی چون ریسک‌پذیری، استقامت و پشتکار و نگاه علمی به کسب و کار را از عوامل موفقیت این شرکت بزرگ طی سال‌های رشد دانست. اعتماد به جوانان و هدایت فکر و ذهن خلاق آنان برای استفاده از منابع موجود نیز از دیگر عوامل موفقیت این شرکت برشمرده شد. مهندس فلاح همچنین تاکید نمودند که نباید توقع داشت در طول مسیر پیشرفت، تمام اتفاقات و رویدادها بر وفق مراد ما رقم بخورند و این غیر ممکن است اما شکیبایی همراه با تفکر، قانع نبودن به وضعیت موجود، جسارت، مسئولیت‌پذیری، خلاقیت، قدرت ریسک‌پذیری، توانایی ایجاد کردن، استفاده از تجربه و تخصص دیگران و نیز اعتماد به نفس از مهمترین عوامل انگیزشی برای یک کارآفرین است. وی گفت هر کارآفرین نیازمند خدمات مشاوره‌ای است. یک مالک یا سرمایه‌گذار لزوماً مدیر خوبی هم نیست و بهتر است سرمایه گذاران به مدیران لایق و با تجربه اعتماد کنند تا خودشان و شرکای کارآفرین آنان دچار زیان و مشکل نشوند. ایشان داشتن دانش لازم، پویایی و مسئولیت‌پذیری بالا را از مولفه‌های یک مدیر خوب برشمردند و داشتن هدف و پشتکار و اطلاعات درست تجاری، شناخت رقبا، شناخت بازار هدف، پذیرفتن خرد جمعی، سلامت جسمی و شجاعت و ریسک پذیری را از مهمترین عوامل موفقیت در ادامه راه یک واحد شغلی دانستند.

     سرکار خانم قهرمانی از بانوان کارآفرین و موسس گروه کیترینگ حورسان نیز در ادامه همایش، از سختی ها و پایمردی در ابتدای تاسیس شرکت حورسان گفتند. به گفته ایشان، این گروه بیش از یک سال قبل از تاسیس شرکت، به مطالعه در خصوص صبحانه در ملل مختلف پرداختند و سپس با مشورت گرفتن از کارشناسان ایده خود را پرورش دادند. پس از آن، با فروش طلاهای خود و مساعدت خانواده یک واحد کوچک در محلی شناخته نشده و با مجموع سه نفر پرسنل کار خود را شروع کردند و سپس با شرکت در کارگاه‌های مختلف مرتبط با مدیریت کسب‌وکار و گرفتن ایده‌های مختلف با سرعت مناسبی رشد کردند چنان که بعد از گذشت کمتر از یک سال توانستند در ایام انتخابات و در یک وعده، برای چهارهزار نفر تدارک صبحانه ببینند که آن را از موفقیت‌های چشم‌گیر وتقدیر شده این گروه برشمردند.

     در ادامه این همایش مهندس محمود محمدی به مدل بندی ساده یک کسب‌وکار که علمی نیز باشد پرداختند و تهیه یک بوم مدل کسب‌وکار را به عنوان  ابزاری ساده اما بسیار کاربردی به همه صاحبان مشاغل و حتی صاحبان ایده توصیه کردند. ایشان وجود سه عنصر تمرکز، انعطاف پذیری و شفافیت را از عوامل محبوبیت بوم مدل کسب و کار نزد کارآفرینان دانستند. وی شناختن عوامل محرک و تاثیرگذار بر کسب‌وکار، نشان دادن ایده‌هایی برای تغییر مدل کسب‌وکار و شناخت لازم در مورد آینده و چشم انداز یک کسب‌وکار را از اطلاعاتی دانستند که توسط این بوم برای کارآفرین یا صاحب ایده قابل دست‌یابی است.

 

     در پایان این همایش چهارساعته، دکتر علیرضا پوحسنی مدیر و متولی این همایش از حامیان دولتی و غیر دولتی همایش شامل کارگروه اشتغال و معاونت برنامه‌ریزی فرمانداری شهریار، شورای شهر و شهرداری اندیشه، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهریار و استان تهران، نیروی انتظامی، اداره صنعت، معدن و تجارت شهریار، معاونت سیاسی فرماندار، شرکت عمران اندیشه، شرکت های پویا پروتئین و حورسان، مرکز نوآوری و کارآفرینی طرفه نگار، شرکت فناوران کارآفرین نوآور، کانون تبلیغاتی وستا نگار اندیشه و نیز شرکت آتیه تلاشگران خلاق شهریار و نیز سایر عواملی که در برگزاری همایش موسسه ایده بنیان راشا را یاری کردند، قدردانی نموده و به آنان به خاطر انجام یک کار تیمی عالی برای برگزاری این همایش، اولین بار در منطفه، تبریک گفتند. با داشتن جوانانی این چنین خلاق و مسئولیت‌پذیر و متعهد، آینده شهرستان و منطقه خود را روشن و پویا خواهیم دید. به امید فرداهایی بهتر.

متن خوش آمدگویی مدیرعامل موسسه ایده بنیان راشا

 

بسم ا … الرحمن الرحیم

لیس للانسان الا ما سعی

 

خانم ها، آقایان

به همایش «کارآفرینی و اشتغال در منطقه شهریار و حومه » خوش آمدید. موسسه ایده بنیان راشا افتخار دارد در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و در این ایام عزیز که از یک سو مقارن با ماه محرم و از سوی دیگر مصادف با شروع فصل آموزش و تحصیل برای رسیدن به یک آینده بهتر است میزبان قدم های پرمهر شما نازنینان باشد. امیدواریم به اندازه وسع خودمان بتوانیم قدمی در راه گشایش فضای کار برای جوانان علاقه مند و نیز در جهت رشد و توسعه مشاغل منطقه برداریم.

 

     اعتقاد ما این است که در فضای مملو از پیشرفت های علمی – صنعتی که باعث مهجور ماندن برخی از مشاغل سنتی و قدیمی است، روش هایی برای ساختن، پرداختن و یا حتی توسعه روزافزون مشاغل جدید وجود دارد که با اطلاع رسانی و راهنمایی مناسب امکان پذیر است.

 

     وجود فارغ التحصیلان زیاد دانشگاهی، نرم افزارها و سخت افزارهای مختلف، ربات ها و ماشین ها، اینترنت و GPS، شبکه های اجتماعی و … همگی هم به عنوان فرصت و هم به عنوان تهدید، ممکن است در تغییر نگرش به روش های سنتی به پیشرفته تاثیر فراوانی داشته باشند و به ناچار پرداختن به شکل قدیمی به کارها، هرچند آن هم لطف و صفا و کیفیت خودش را دارد، اما سخت باشد.

 

     در چنین فضای پر از تکنولوژی ای، ارتباط بین صنعت، دانشگاه و مراکز فرهنگی، بسیار لازم و مهم می نماید. چه، دانشگاهیان فناوران امروز هستند و شرکت های دانش بنیان که از دل آن ها بر می آیند تکنولوژی های نوترای را وارد جامعه می کنند. صنعت می تواند با پذیرفتن و تقویت تکنولوژی ها و عرضه آن به مردم نقش مهمی در ارائه خدمات به مردم داشته باشد و نیز حلقه دانشگاه و مراکز فرهنگی می تواند به جامعه در آموختن فرهنگ استفاده از تکنولوژی کمک کند و این یعنی پیشرفت و بالندگی یک جامعه.

 

     موسسه ایده بنیان راشا مفتخر است که تمام تلاش و اهتمام خود را برای آن که گامی موثر و مفید در این راه بردارد، انجام می دهد که نمونه آن همین «همایش کارآفرینی و اشتغال در این منطقه» است تا در کنار همه موضوعاتی که در آن مطرح می شوند، سعی کند با برقراری ارتباط بین افراد مختلف، شبکه ای از هم فکری، تلاش و مهربانی برای گشودن گره از مشکلات بردارد.

 

     و اما در ادامه توضیحاتی را در مورد حوزه فعالیت موسسه ایده بنیان راشا، به استحضار شما خوبان می رسانم.

     ایده محوری این موسسه، در فضای کارهای تیمی‌ای که در کشور ایجاد شده، تربیت منتورها یا همان راهنمایان کسب و کارهای کوچک و نوپا است. اعتقاد ما این است که کسب و کارهای نوپا در بخش های مختلفی نیاز به کمک دارند. مثلاً آن ها نیاز دارند تا اطلاعات مناسب علمی در حوزه کار و مدیریت کسب و کار خود داشته باشند. نیاز دارند قوانین کشوری و دولتی مربوط به حوزه کسب و کار خود را بدانند. اغلب نیاز به سرمایه دارند و نیز نیاز دارند بدانند چگونه می توان یک محصول جدید را وارد بازار کرد. بدیهی است تامین همه این بخش ها از عهده یک ارگان یا نهاد در جامعه بر نمی آید. مثلاً دانشگاه می تواند آموزش های علمی و تخصصی بدهد اما نمی تواند در مورد کسب مهارت و بازار کمک کند. صنعت می تواند در به دست آوردن مهارت و تجربه کمک کند اما در مورد یافته های جدید علمی یا در مورد قوانین مختلف مرتبط با کسب و کار نمی تواند تاثیرگذار باشد. دولت می تواند با وضع قوانین مناسب در بهبود فضای کار کوشش کند اما نمی تواند به افراد مهارت و تجربه کسب و کار بدهد یا پیشرفت های علمی را در اختیار یک یک افراد قرار دهد.

منتورها کسانی هستند که حداقل آشنایی در حوزه های مختلف مرتبط با یک نوع از کسب و کار را دارند و در مراحل اولیه شکل گیری کسب و کارهای نوپا می توانند به آن ها حداقل کمک ها را برسانند تا این مشاغل، پا بگیرند و جایی در بازار پیدا کنند. از این رو، موسسه ایده بنیان راشا سعی می کند با برگزاری کارگاه ها و سمینارهای آموزشی مانند دوره های بیمه و مالیات و قوانین کار و … برای آشنایی با قوانین عمومی مورد نیاز، مدیریت کسب و کار و توسعه آن، آشنایی با استانداردهای کسب و کار و نیز آموزش های مربوط به بازاریابی و … توسط اساتیدی که هم از نظر اطلاعات علمی کاملاً به روز باشند و هم تجربه بالایی در کار با صنعت و جامعه داشته باشند، هم به سهم خودش به رشد توسعه شرکت ها و موسسات و … کمک کند، هم مربیان با کیفیتی را تربیت کند و هم پیشتر از همه این ها خود را بروز نگه دارد تا هر روز خدمات بهتری را در اختیار مخاطبانش قرار دهد.

 

     از دیگر فعالیت های موسسه ایده بنیان راشا، ایجاد مراکز علمی – پژوهشی متناسب با حوزه های مختلف کسب و کار، انتشار مجلات علمی – تخصصی در حوزه های مختلف مربوط به مشاغل، برگزاری نمایشگاه های مختلف اختراعات و تلاش برای تجاری سازی آن ها و نیز تشکیل بانک های اطلاعاتی در حوزه های مختلف علمی – صنعتی و تلاش برای شبکه سازی بین آن ها برای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی است.

 

      برنامه همایش کارآفرینی و اشتغال را از تیرماه شروع کردیم. ایده ای بود که با معاونت برنامه ریزی فرمانداری که از متولیان موضوع اشتغال در شهرستان هستند مطرح کردیم و بعد از ارائه کم و کیف آن، با استقبال حاج آقای ژاله رو مواجه شدیم. خوشبختانه در سازماندهی همایش از حمایت حداکثری ارگان های مختلف مرتبط با موضوع اشتغال بهره مند شدیم به ویژه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهریار و نیز اداره کار و تعاون استان تهران، شهرداری و شورای شهر اندیشه و به خصوص معاونت فرهنگی شهرداری که همه جوره در برگزاری همایش ما را کمک نمودند. همچنین نیروی انتظامی و مجاری امنیتی شهر، اداره صنعت، معدن و تجارت و نیز معاونت سیاسی فرمانداری ما را در برگزاری همایش یاری نمودند و اجازه بفرمایید تا به طور ویژه از شرکت عمران شهر اندیشه تشکر کنم که تنها موسسه ای در منطقه بودند که با توجه به اهمیت موضوع همایش، به اندازه وسعشان، اسپانسر ما در برگزاری همایش شدند. صمیمانه متشکریم.

 

     هم چنین شرکت های غیردولتی مختلفی همچون شرکت فناوران کارآفرین نوآور که مدیر آن اقای دکتر فدایی ریاست انجمن کارآفرینان ایران نیز هستند و برای ما هدیه گرانقدری در بحث اشتغال آورده اند، مرکز نوآوری و کارآفرینی طرفه نگار که دو تا از سخنرانان امروز مدیر این مرکز و نیز مدیر برنامه آن هستند، شرکت های پویا پروتئین و حورسان که از کارآفرینان با سابقه و خلاق این منطقه هستند، کانون تبلیغاتی وستانگار اندیشه و شرکت آتیه تلاشگران خلاق شهریار، آقای امیر کیانی مجری محترم برنامه که از مجریان شبکه دوم سیما هستند و نیز آقایان ارسلان گل محمدی و علی کرامت و سایر دوستانی که تعداد آن ها زیاد است، در برگزاری همایش ما را کمک کرده و می کنند و صمیمانه از همه آن ها سپاسگزاریم.

 

     این همایش حاصل یک کار تیمی عالی است و در آن به دنبال یافتن انگیزه و ایده های نو برای کسب و کار هستیم و نیز می خواهیم از بودن در کنار دوستانی چون شما که باعث رونق برنامه ما شده اید لذت ببریم. مجدداً از طرف تیم برگزاری به همه شما عزیزان خوش آمد می گویم و امیدوارم از آن چه در همایش امروز خواهد گذشت، استفاده کافی ببرید و شکل برگزاری همایش که به خاطر تقارن با ماه محرم، اغلب به صورت سخنرانی ها خواهد بود شما را خسته نکند.

 

     سپاسگزارم و بی صبرانه منتظر دیدار مجدد شما در برنامه های بعدی موسسه ایده بنیان راشا هستم. شما می توانید با روش هایی که خدمتتان معرفی می شود با ما در ارتباط باشید.

متشکرم و من ا… التوفیق.

همایش کارآفرینی و اشتغال در شهرستان شهریار (۱۹ مهرماه ۹۶)

چنان که می‌دانیم همواره بحث اشتغال، مهمترین بحث و چالش میان دولت ها و مردم است. در این میان، با توجه به شرایط جامعه، پیشرفت تکنولوژی، تحصیلات خانواده‌ها و تمایلات آن‌ها، گرایش های شغلی سنتی به مرور جای خود را به مشاغل جدید می دهند که در این موضوع شهرستان شهریار نیز علی رغم داشتن باغات فراوان و توسعه منابع انسانی مستثنی نیست. علاوه‌براین، دسته های مختلفی از مشاغل وجود دارند که مورد حمایت ویژه‌ی دولت هستند. از جمله آنها می‌توان به دو موضوع شاخص مشاغل خانگی و مشاغل دانش‌بنیان اشاره نمود. باورتان نمی شود که چه دسته بندی هایی از مشاغل، زیرمجموعه مشاغل خانگی قرار گرفته اند و چه حمایت های جذابی از طرف دولت در خصوص آن ها اجرایی می‌شود! اخیراً ۲۰ هزار میلیارد تومان بودجه جدید در هیات دولت برای حمایت از ایجاد این مشاغل تصویب شد! هدف از این همایش، بررسی و ارائه اطلاعاتی در زمینه‌های جدید اشتغال در منطقه (که توسط کارآفرینان منطقه‌ای انجام خواهد شد)، بررسی گروه های مختلف مشاغل خانگی و نحوه پیگیری و بهره مندی از آن ها (دکتر مسلم خانی)، بررسی مشاغل دانش بنیان و حمایت‌هایی که از آن‌ها انجام می‌شود، (توسط نماینده موسسه ایده بنیان راشا)، نحوه تامین مالی و سرمایه کارآفرینان و سپس چارچوب بندی علمی یک کسب و کار(نماینده‌گان شرکت طرفه نگار) و نقش شبکه‌سازی در کسب و کارهای خرد (توسط دکتر داود فدایی مشاور وزیر و کارشناس خبره کسب وکار) خواهد بود. بر این اساس و با توجه به ظرفیت‌های بالقوه شهرستان مانند دارا بودن چند شهر و دهستان و در بر گرفتن جمعیتی بالغ بر یک میلیون و دویست هزار نفر، دارا بودن دانشگاه‌های مختلف مانند سه واحد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد های مختلف دانشگاه پیام نور، موسسات غیر انتفاعی آموزشی، شهرک های صنعتی مختلف، باغات و زمین‌های کشاورزی، تعاونی‌های شهری و روستایی، دامداری‌ها، نیروی انسانی علاقه‌مند و ... می توان به ایجاد مشاغل جدید با توجه به حمایت های دولتی و غیر دولتی در آن امیدوار بود. هم‌چنین باید توجه داشت که با به وجود آمدن شیوه‌های جدید تامین مالی و سرمایه در کشور دغدغه اصلی جوانان برای ایجاد و پرداختن به مشاغل جدید کمتر شده است و کافی است این اطلاعات را در اختیار آنان قرار دهیم که چه راه‌های متنوعی به جز بانک‌ها برای تامین سرمایه وجود دارد. بر این باور هستیم که یکی از مسائلی که باعث سرخوردگی قشر آماده به کار برای اشتغال است، نداشتن اطلاعات کافی از قوانین و آیین نامه‌های مشاغل است و نیز عدم موفقیت در استمرار یک شغل، جدای از پشتکار، ناشی از کم‌آگاهی افراد از چارچوب های علمی کلی مشاغل است. لذا این همایش، امیدوار است قدمی مهم در آشنایی افراد با کسب و کارهای نو و قابل اجرا در منطقه بردارد.

دامنه همایش

همایش در سطح شهرستان شهریار با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و دویست هزار نفر تبلیغ و برگزار می‌گردد. مدعوین و شرکت کنندگان در همایش چنین هستند: همه مسئولین دولتی در همایش دعوت هستند. بالاخص اعضای کارگروه اشتغال شهرستان که در برگزاری همایش ما را از حمایت های معنوی خود برخوردار ساخته اند (شامل فرماندار به همراه معاونین برنامه‌ریزی و سیاسی اجتماعی خود)، روسای محترم ادارات کار، تعاون و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، شهرداری‌های شهرهای تابعه شهریار (اندیشه، وحیدیه، فردوسیه، سعیدآباد، باغستان و...)،کمیته امداد، بهزیستی، صندوق امید کارآفرینی، روسای بانک‌ها و...، روسای اصناف شهر، موسسات حقوقی منطقه، هیئت رئیسه آموزش و پرورش به همراه جمع کثیری از عموم مردمی که تمایل به شرکت در همایش دارند.

زمان برگزاری

تاریخ: ۱۹ مهرماه ۱۳۹۶

۲۰:۳۰ - ۱۶:۰۰

محل برگزاری

استان تهران. شهر جدید اندیشه. فاز۳. خیابان شهرداری شرقی. معاونت فرهنگی شهرداری اندیشه. سالن همایش امام علی (ع).

حامیان همایش

حامیان دولتی

فرمانداری شهریار

اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهریار و استان تهران

شهرداری اندیشه

شورای شهر اندیشه

نیروی انتظامی شهریار

حامیان غیردولتی

شرکت عمران شهر جدید اندیشه

مرکز نوآوری و کارآفرینی طرفه نگار

موسسه چاپ و تبلیغات وستانگار اندیشه

شرکت آتیه تلاش‌گران خلاق شهریار

شرکت فناوران کارآفرین نوآور

مرکز مشاوره و آموزش کارآفرینی مسلم خانی

کیترینگ حورسان

پویا پروتئین